Pracovní pozice:
Kuchař/ka Provozu stravování
Firma:
Fakultní nemocnice Olomouc
Místo práce:
Olomouc (Olomouc)
Směnnost:
nepřetržitý
Nástup dne:
01.11.2024
Mzda:
21 300
až 21 500 Kč
Poslední aktualizace:
12. 10. 2024
Text nabídky:
Kuchař/ka provozu stravování
Požadavky:
- vyučen v oboru,
- nutná praxe v oboru,
- dobrý zdravotní stav,
- samostatnost, spolehlivost, důslednost,
- potravinářský průkaz,
zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost související s výkonem povolání.
Hlavní pracovní činností:
- výroba stravy dle technologického postupu, dle zásad správné výrobní praxe, popř. dle pokynů nutričních terapeutů a vedoucího kuchaře,
- příprava hotové stravy k expedici, popřípadě její vydává strávníkům, pacientům,
- provádění kvalitativní a kvantitativní přejímky surovin ze skladu potravin, event. výrobních poloto-varů z procesu výroby,
- vyřizování případné reklamace související s výrobou, expedicí a výdejem stravy,
- provádění úklidu, sanitace a dezinfekce svého pracoviště, popřípadě výrobní technologie a nářadí,
- třídění odpadů, obalů a biologického odpadu, který vzniká v průběhu jeho činnosti a jeho uložení na určená místa.
Nabízíme:
- pracovní pozice v jedné z největších organizací Olomouckého kraje,
- perspektivní zaměstnání u dlouhodobě stabilního zaměstnavatele,
- nekuřácká politika organizace,
- další významné pracovní benefity (3 dny nenárokového zdravotního placeného volna, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravování).
Pracovní úvazek 1,00. Platová třída č. 6. / praxe + osobní ohodnocení
Nástup možný ihned nebo dle dohody nebo dle dohody.
K písemné žádosti je třeba doložit:
- profesní životopis,
- fotokopie dokladů o dosažené kvalifikaci,
FNOL, IČO 00098892, se sídlem Zdravotníků 248/7, 779 00 Olomouc tímto informuje uchazeče, že poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány v souladu s Informací o zpracování osobních údajů uchazečů a zájemců o zaměstnání ve FNOL. Po uplynutí stanovené lhůty budou shromážděné osobní údaje skartovány. Uchazeč má právo na opravu, výmaz a omezení zpracování osobních údajů.
Přihlášky je možné zasílat prostřednictvím tlačítka "ODPOVĚDĚT", které naleznete v detailu inzerátu na našich stránkách www.fnol.cz v sekci "Kariéra a vzdělávání" v záložce "Volné pozice" http://kariera.fnol.cz/volne-pozice/.
Pro více informací můžete kontaktovat přímo Bc. Ivanu Benešovou, DiS., vedoucí Provozu stravování
na tel. čísle: 588 442 002
Zaměstnanecké výhody:
příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené, 3 dny nenárokového zdravotního placeného volna, příspěvek na penzijní připojištění, cafeteria systém, příspěvek na stravování,